Jag har fått pris!

 

 

Jag har fått ett fint Award av Nennys, Cee, Camilla och Caramia.

Tusen tack tjejer! Jag blev så glad för priset när jag ser att ni gillar min blogg. Ni hjälper mig med inspiration och motivation.

 Regeln är att ge vidare till 7 av mina vänner och då ger jag till  Ninniz, TittiJennie, Batgirls . Många av er har redan fått priset därför skriver jag inte fler namn även om alla förtjänar det. Ni är viktiga för mig! * kramar *

PS Jag är i Malmö nu! Kommer i morgon med lite updatering 🙂

2 tankar på “Jag har fått pris!

 1. Hej vännen!
  Och tack! Känns skoj att man är viktig..Hoppas du har det skönt i Malmö…
  Här tittar solen fram i Sandviken…Hoppas bara på lite värme också =0)
  Ha det gott kram Helena

 2. Hej!

  Titta in på en nystartad blogg av mig och följ min viktnedgång, den är till för att stötta andra och även för att jag själv ska kunna få råd och stöd av andra i samma situation! Ett bra utbyte helt enkelt..Välkommen!

  /Miss FatSo-fia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.