Maten idag

Kolla hur jag äter!
Vad tycker ni?
Vad gör jag för fel?
FRUKOST:
frukost1
Havregrynsgröt, kesella och kiwi.
Kaffe med 1/2 lättmjölk
325kcal
LUNCH:
lunch
Räkor, Keso, ruccola och tomater
380Kcal
EFTER TRÄNINGEN:
proteindrinck
Proteinpulver, frysta hallon&Blåbär och 1 banan
220kcal (återhämtnigsdrink)
MIDDAG:
middag
Omellet (2 ägg), 1 liten  potatis, 1 tomat, ruccola och 50gr feta ost.
375Kcal
Totalt: 1300kcal

Jag sprang 90min=13.6km idag och brände 905kcal.
Såå……….. vad tycker ni? 😉
* kram *

9 tankar på “Maten idag

  1. Har kollat och tänkt lite på det du säger och jag håller med Magdalena där, tror att du äter för lite och för lite fett….kroppen har nog gått in i krisläge och sparar på allt…så ät mera….har samma problem själv och då brukar jag äta lite mer…

  2. Jag tror att du äter för lite. 1300 kcal till din hårda motion är för lite. Var rädd om dig och ät mer nyttig mat. Varför inte lite lagad mat istället för sallad och räkor?

  3. Ja jag håller nog med ovanstående. Jag tror på det din tränare hade sagt att du äter för lite för den hårda träning du kör. Se bara min nedgång nu när jag började äta fett! Tror att du skulle äta ägg till frukosten också, nötter och avocado är också bra. Sen behöver väl du mer kolhydrater när du springer så mycket! Kram =)

  4. Jag vet att Orka Mera-Anna håller på med ksoshjälp till de som tränar hårt. Kanske kan du få hjälp av henne? Eller Mela som Sophy anlitar, men hon har ingen blogg men ska vara med på Blogger Boot Camp 09.

  5. Tips: Gå till Anna-Orka mera. http://blogg.piggelina.se/

    Hade jag ätit så där lite hade jag svimmat! Dricker du ordentligt med vätska? Ibland står man stilla på en platå där kroppen vilar/väntar in, du har ju gått ner många kilon. Rätt var det är så rasar det igen!

    Du är så fokuserad och duktig – heja heja.

  6. Min spontana reaktion är att du äter alldeles för lite fett. Animaliskt fett är ingenting att vara rädd för, så ät gärna kött och ägg. Jag har själv gått ner 12 kg och löptränar utan problem med minimalt intag av kolhydrater med mycket fett istället. Att ersätta kolhydraterna med protein i huvudsak är nog ingen bra idé då protein är ett ganska dåligt bränsle och ger insulinpåslag. Höga insulinnivåer gör att kroppen har svårare att förbränna fett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.