Soft träning

TRNAR1~1
Måndag:
Step up 3. Det är ett roligt pass som jag gillar att köra varje måndag här i Sporthallen, Åtvidaberg. Jag tycker det är jättebra att variera lite och igår började terminen igen.
Kcal:379
Puls:59%
Dagens bra: det var roligt
Tisdag: Löpning. När jag kom hem var jag jättetrött men gick ut ändå. Jag körde utan att titta på klockan en enda gång tills jag kom hem igen. Jag försökte springa hur benen ville göra. Jag är på jakt efter glädjen 😉 Det kändes tungt. Jag tror benen och jag är trötta efter Tjejmilen.
kcal:686
Tid:59.21 min
Distans:9.80
Avg:6.03 min/km
Pulszon:78%
Onsdag: Vila. Idag ska jag inte träna alls. Jag ska göra lite grejer hemma och titta på finalen av ”So you think you can dance?” ikväll. Jag vill inte tänka om träning idag. Hjärnan får vila lite också.
Jag vill längtar till nästa löppass! Det kommer att bli jätteroligt!

Vad har ni gjort?  kram kram

5 thoughts on “Soft träning

  1. Jag sprang 2,8 km, dagen efter TjejMilen och i går blev det 9 km. I dag blir det Romerskt bad med kompisar. Jag tittar aldrig på klockan när jag springer, blir bara stressad av den. Kollar på den när jag är hemma igen. Vet ej om det tipset skulle hjälpa dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.