Poweryoga

yoga3_chicaJag har vilat i 2 dagar och idag var det dags att röra mig lite. Jag bokade ett yogapass på Campushallen kl7.30.
Vi var bara 8st i en jättemysigt sal, ljus och trevlig miljö.
Det är det andra yogapass i mitt liv!
Det är klart jag kan inte så bra och så mycket men det var lite kul ändå. Jag säger lite kul för att det kändes inte som jag tränade på riktig. Jag brukar svettas rejält och det gjorde jag inte! Inte som jag brukar!
Jag märkte att jag behöver träna mer sådana här pass. Min kropp är alldeles för trög och  jag var väldigt stel i benen och ryggen. Jag är ganska stark men jag har inte så mycket elasticitet. Jag vill lära mig att andas rätt också.
Jag ska försöka köra minst 1 gång per vecka.

Efter passet duschade jag och började jobba kl9:00. Jag känner mig så avslappnad! 😉
 
Det är fredag och det ska bli väldigt skönt med helg. Jag är trött och lite sliten efter en tuff vecka på jobbet.
Idag ser jag fram emot att springa under helgen.
Hoppas ni får en trevlig fredag!

4 tankar på “Poweryoga

  1. Åååh! Härligt att du kom iväg på lite yoga! Det är verkligen magiskt att gå på de där tidiga morgonpassen. Tyvärr tyvärr tyvärr finns det bara på torsdagar här på Friskis och då jobbar jag alltid. Men OM jag har möjlighet till lite flex när jag jobbar med schema eller så så älskar jag att gå på det! (gått en gång hittills, hahaha) Som sagt, man blir verkligen avslappnad!

    Tycker det låter jättebra att du ska försöka gå en gång i veckan. Även om det inte känns som man tränar tränar liksom så är det träning (bara på ett annat sätt) och framförallt bra för kroppen!

    Ha en skön helg! Kraaam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.