13 thoughts on “LCHF-kost kan ge allvarliga biverkningar!

 1. Jag försöker äta ”vanlig” mat. Frukost, mellis, lunch, mellis, middag och kvällsmat. Det funkar väldigt bra att träna på – till och med extrema mängder.

  • Ja det kan vara sant. Kanske någonting att fundera om man inte orkar mer intesiv träning? Jag vet inte…. men du vet att det inte fungerade för mig med tuffträning. Hoppas du är snart tillbaka!! kram

 2. För mig funkade det inte, jag orkade inte med högintensiv träning. Nåt mer vet jag egentligen inte men mina patienter som kör LCHF får en rejäl ökning av kolesterolet särskilt det onda. Framtiden får utvisa vad detta betyder.

  • Jo. Alla kroppar är olika. För några kan funka kanon men inte för alla.
   Jag testade och det funkar inte för mig.
   Man måste hitta vad det är bäst för må bra och prestrera eller hur?
   Jag äter långsamma kolhydrater men inte från bröd, pasta eller ris utan från frukter, grönsaker, havregryn etc.
   Tack för din kommentar 🙂

 3. Jag känner bara att jag inte litar ett dugg på alla vetenskapliga studier eftersom Livsmedelsverket fortfarande hävdar att alla tillsatser är ofarliga osv. Men jag lever inte som jag lär. För jag har inte hittat rutinen att äta den mat jag egentligen vill. Men jag tror ändå att det bästa är att lyssna på sin kropp och hur den reagerar. Inte på vad alla studier hit och dit försöker tala om.

  Kraam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.