Koll på vad jag äter!

Jag är medlem i Viktklubben och det är där jag brukar skriva vad jag äter.
De föreslår att jag borde äta 1300kcal per dag. Det gör jag inte.
Jag äter 1600kcal. Eller jag borde äta bara 1600 kcal per dag för att gå ner i vikt.
Jag äter enligt ISO och enligt coach Sirpas råd.
Verktyget på Viktklubben är ganska bra. Det är lite jobbigt att skriva allt man äter men det ger ganska bra koll.
Speciellt om man vill veta hur mycket procent av vad har man ätit.
Alla kcal jag förbränner räknas inte!
Jag äter inte mer även om jag tränar.
Here it comes:

Totalt: 1567 kcal
Protein: 40%
Fett: 31%
Kolhydrater: 25%

Det var en bra dag. Även om jag borde hade ätit lite mer kolhydrater.

Behöver du veta hur mycket du äter?
Har du koll på vad du äter? Det är svårt… 😉

6 tankar på “Koll på vad jag äter!

 1. Jag har testat att räkna kalorier under två perioder men tröttnade båda gångerna efter 4-5 dagar. Tyvärr uppstår det alldeles för mycket gissande för min del eftersom jag inte vill väga framför alla vilket gör att siffrorna inte är särskilt exakta.

  Nu har jag nyligen (3 veckor sedan) påbörjat en ny omgång för att gå ner i vikt där jag först förde matdagbok för en vecka och sedan räknade kalorierna på det jag äter regelbundet. På så vis lyckades jag ta bort de största bovarna samtidigt som jag har gått ner 4.2 kg på 3 veckor. 🙂

 2. Vilken snygg bild i överkant på din blogg – den förra var också jättefin, men denna är mer sommar 🙂
  Nej, jag har ingen koll på vad jag äter. Det funkar ändå 😉

 3. Jaa jag mäter också, använder mig av shapelink.com, som är gratis och jättebra på att skriva in all träning man gör, hur mycket kcal man bränner i snitt samt då all mat osv.

 4. Jag behöver verkligen veta vad jag äter för att klara mig, allt skrivs ner och räknas på och precis som du så räknar jag inte träningskcal. En fråga bara, var är ISO?

  Peppkram

 5. Toppenbra tips Conny! Det verkar ju mkt överskådligt. Väger du allt du äter? Ser dina dagar ungefär likadana ut med samma frukost, mkt kyckling ellervarier du? Du är så fokuserad på väg till ditt mål. Jag beundrar dig! Kram kompis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.