Hälsovakten

Jag har börjat att använda Hälsovakten för att jag ville ha ett enkelt och bra verktyg  för att ha koll på vad jag äter.
Det är ett program där man skriver in vad man äter för att sedan kunna se hur dagen varit.
Jag använder programmet för att jag vill gå ner i vikt. Nu!! (Ni vet om min efterlängtade Iphone eller hur?)
Jag har kört under två veckor nu och jag gillar mer och mer programmet.
Vad jag också gillade är att det är enkelt att använda. Jag rekommenderar Hälsovakten om du också  vill ha koll på vad du  äter!!

Har du testat Hälsovakten?

5 tankar på “Hälsovakten

  1. har änvänt det vid nårra tillfällen men tröttnar alltid ganska fort då jag gillar bättre att skriva kost dagbok manuellt. Hur mkt vill du går ner? ,trodde du hade gått ner färdigt ,hur som helst så e du skit snygg som du e men jag fattar att du vill nå ditt mål 🙂
    Kramiz bananiz

  2. Jag använde Hälsovakten för många år sen och tyckte det var ett bra verktyg. Numera har jag ganska bra koll på vad och hur mycket jag sätter i mig, så jag använder det inte längre. Vill man gå ned i vikt eller bara veta hur mycket kcal man sätter i sig så är det ju ett bra program.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.