Livskvalitet

Vilken härlig kväll hade vi idag!
Vi samlades kl19:00. Stressigt för att hinna efter jobbet. Speciellt när jag har en man som tror att han kommer att dö för att han är förkyld. Och då kan han inte hjälpa till med att laga mat eller något annat.
Det var 27 grader så vi bestämde oss för att springa i skogen. Det kändes lite svalare där.
Vi slutade vid Bysjön och alla bara hoppade i vattnet! Skulle jag också göra det?
Snacka om grupptryck 🙂
Jag gjorde det! Det var lite kallt men Gud så skönt!
Inte illa med årets första dopp!

Bild: Jag är den första till vänster!

Totalt blev 8km.
Det är verkligen en ära att bo i en sådan miljö!!
Alla borde komma hit och springa!
För mig är det verkligen livskvalitet!

20110628-222937.jpg

20110628-222956.jpg

2 tankar på “Livskvalitet

  1. Åh, det ser härligt ut! Nästa gång jag springer på hemmaplan ska jag också kasta mig i sjön med träningskläderna på 🙂 Naturupplevelsen blir viktigare och viktigare för mig när jag springer. Nöta asfalt är inte lika kul.

    mvh//pernilla be

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.