Jubileumsmarathon 2012


Om du har funderat på att springa ett historiskt lopp då är det dags att sitta framför datorn och anmäla sig.

Man kommer att springa originalbanan från OS 1912.Alltså 100 år efter Stockholms första marathon.
Idag kl 13:48 släpps startplatserna. Det är endast 8000 som får springa.
Jag tror de kommer att ta slut fort.
Kolla gärna på deras hemsida!
Banan?

Avgörs på en kuperad bana. Det är 41 m nivåskillnad mellan banans högsta och lägsta punkt. Oj oj oj!
Det ser inte  så platt och lätt ut som den vanliga men men… är det jubileum, det är det!
Jag vill springa loppet och kommer att försöka få en plats om några timmar.

Ska du anmäla dig?

UPPDATERING: Japp, jag fick en startplats!! Vad kul!!

14 tankar på “Jubileumsmarathon 2012

 1. Jag tror och hoppas att du får en av de kvarvarande 6000 platser som släpps idag. Själv kan jag ta det lungt! Redan anmäld:-) Jag har sprungit hela banan på träning (uppdelat på två ggr). Är nog ingen rekordbana kanske men ska bli jättekul att springa:-) LYCKA TILL! Vi ses!

  • Jag fick en plats! 🙂
   Jag skulle vilja testa springa hela banan eller en del av det någon gång…. kan du tänka göra det med mig? Nästa år? Om jag kommer till Stockholm?
   Kram

   • Ja, det skulle vi kunna göra:-) Det blir nog i så fall halva! För det är ju typ samma bana som man springer fram och tillbaka. Det är en liten risk att jag inte hittar exakt hur man springer för båda gångerna har jag sprungit i större sällskap med ”guide” + att det är inte min sida av stan! ….men visst Vi kan göra ett försök:-D

 2. kul att du ska springa!! du får gärna haka på min toppformsgrej, så kan vi sttta varandra lite! mitt delmål 1 är till 7 september, men jag ska nog fortsätta lite efter det också… vad säger din nya coach om sådant här? vad ska du göra och inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.