Testjogg

Jag joggade idag också och jag skulle känna efter ordentligt så att det verkligen är bra i min fot.
Det är så fin dag idag med. Det är varmt precis som jag gillar.
Jag njöt varenda minut och blev tacksam att ha chansen att vara ute och jogga. Det är verkligen min egen tid!
Jag lyssnade på en podcast jag laddade ner av Sommar i P1 . Det var Monika Nyström där hon berättar om hur man går vidare efter en stor sorg. Hennes cancersjuke man dog i hennes armar på deras sjunde bröllopsdag!

Hur bra som helst! Men…. när tårarna började rinna var jag tvungen att stanna… man kan inte springa och gråta samtidigt!!
Så bra program och så rörande!!
När jag kom hem hade jag joggat 6km och det kändes ingenting i foten!
Glad och svettig!

Ikväll har vi fest hemma hos oss. Dottern ska ha sin avskedsfest men ca 30 kompisar. Vi ska hjälpa till att städa och laga mat!
Snart är hon iväg!

20110803-125023.jpg

20110803-125032.jpg

20110803-125038.jpg

2 tankar på “Testjogg

 1. Hur ofta springer du? Jag har sprungit tre gg per vecka men är sugen på att utöka lite. Hur ska man tänka då för att inte riskera att skada sig? Jag försöker springa en gång mest på asfalt, ett lite längre lopp och ett intervall/backe varje vecka. Oftast tisdag, torsdag, söndag. Kan man komplettera med två korta, relativt långsamma två dagar kanske? Jag är lite skeptisk till att springa två dagar i rad. Jag är rädd att skada mig.

  Kram, Pernilla be

  • Pernilla: Jag springer mer än 3 gg per vecka men det beror på i vilken vecka jag är. Jag kär en lätt,en mellan och en tuff vecka. Jag kör alltid 1-2 interv.pass, 1 distanspas och 1 långpass. Det är bra att styrketräna. Jag styrketränar 2gg/vecka. Att träna bålen är superviktig för en löpare. Det är så här programmet funkar för mig. Men alla personer är vi olika! Testa gärna fram vad det passar dig bäst!
   Du kan öka mängden men ha alltid 1-2 vilodagar per vecka. När man vilar är när man bli stark!
   Hoppas det hjälper!
   kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.