Distanspass i Skåne

Vi kom till Skåne för att spendera helgen här. Älsklingens pappa bor nära Lund och jag hade i baktanke att passa på och springa i morgon Malmös halvmaraton.
Men som ni vet, jag har haft lite problem med min fot.
Igår fick jag ett mail från Andreas och han tyckte att jag absolut inte skulle springa halvmaran på lördag. Han sa att jag klarar såklart att springa en halvmara men han vill så gärna att jag skall komma igång bra med träningen så fort som möjligt.
Så, jag lyssnar på coachen och ska njuta av en helg i Skåne med trevliga personer. Men vi tänker åka till Malmö och kolla på loppet.

Ikväll gick jag ut  för att undersöka Skåne gator med lite löpning. Jag hade ett distanpass att springa på programmet.
Vädret var underbart med bara 14 grader. Jag kände mig stark. Det kändes lite i foten men det blev inte sämre. När jag kom hem igen hade jag sprungit 8 km i 5:45 snittfart! wow! Så bra! Det kanske var lite förfort? Sedan gjorde jag mina övningar till foten.

Snart är jag ännu starkare!! 😀

20110812-230143.jpg
Bild: Skåne

20110812-230159.jpg
 Bild: Jag under passet! Mycket svett!

Bild: Jag efter 8 km. 

2 tankar på “Distanspass i Skåne

  1. Ja, det är rätt – lyssna på coachen! Det lönar sig nog i längden. Skönt i alla fall att foten inte blir sämre. Du är nog snart tillbaka, starkare och friskare än någonsin. Ha det så trevligt i Skåne! Hoppas vi kan hinna ses nästa vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.