Yes I did it

Vi städade hela dagen och kände mig trött. Det hade regnat hela dagen. Jag var inte så sugen för att springa med helt plötsligt solen började skina.
Det var meningen jag skulle springa idag. Jag hade vilat i två dagar. Så idag var det dags igen.
Det blev 9.5km i 5:50 min/km. Jag blev glad överraskad att benen sprang så bra.
Jag är glad att jag gick ut idag trotts jag inte riktig ville.Yes I did it!

Men var är min motivation? Hoppas det börjar att komma tillbaka snart igen!
Nöjd och glad efteråt. Jag älskar känslan!!
Jag vill träna ordentlig!!
Kram

5 tankar på “Yes I did it

 1. Härligt tjejen!
  Att ta sig i kragen och göra något man inte har riktigt lust med känns extra skönt efteråt 🙂
  Det är ofta jag har en överläggning, inre dialog med mig själv om jag verkligen ska gå ut och springa – jag är trött, ingen lust,dåligt väder, tråkigt…men jag byter om, och efter 1 km har jag redan glömt att det är tråkigt.
  Jobbigt, ja…men inte tråkigt.
  Vi ses på Topploppet 🙂
  Kram.

 2. När t.ex. vädret inte känns så inspirerande att ge sig ut i och jag egentligen inte vill brukar jag alltid tvinga mig att tänka ”Alltså SKA jag”. Tillslut blir jag stärkt av att tänka på att jag är en person som gör det jag bestämt mig för även om det ösregnar. Du är väl försiktig med foten? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.