Ett skönt pass

Passet igår bestod av 7km. Jag sprang med mina tjejkompisar i Åtvidaberg.  Några sprang intervaller och vi andra sprang ett kort distanspass. När vi var framme vid backarna i elljusspåret drogs farten ned såklart och sen häll jag jämn och fin fart igenom hela rundan och snittade således 6:00 min/km.
Jag ville mest känna min fot. Det känns bättre och bättre. Igår var det ett bevis att jag håller på att bli frisk i foten.
Temperaturen var också med oss. Det var en superfin sommarkväll!
Idag tänker jag styrketräna vi får se om jag hinner till gymmet eller om jag tränar hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.