Min frukost


Frukosten är dagens viktigaste måltid för mig.

Jag brukar välja mellan två frukostar: yoghurt med kesella eller Havregrynsgröt. Jag blir aldrig trött på dem.
Just nu har jag en frukost som har blivit min favorit!

  • 250 g yoghurt naturell
  • 150 g kesella naturell
  • 6 g valnötter
  • 10 vindruvor
  • 1 nektarin
  • 1/2 msk kokos
  • Vaniljextrakt
  • Lite kanel

Här kan ni se näringsintaget jag fick från Hälsovakten.


Min frukost är bara 382 kcal.

Frukter kan variera. Det beror på vad jag hittar eller har hemma.
Så gott!

20110913-112346.jpg

Vad äter du till frukost?

5 tankar på “Min frukost

  1. Mmmh, ser gott ut! Men jag tycker det är svårt att byta frukostvanor. Jag är så trött på mornarna att jag redan har druckit upp mitt te och ätit min banan och mina pannkakor innan hjärnan är så pass vaken att jag kan börja fundera på vad jag ska äta till frukost. Ett slags kulinariskt Moment 22! 🙂

  2. Just nu är jag helt inne på Davosgröt som jag förbereder kvällen innan. Smidigt, gott och nyttigt! Idag innehöll den rågflingor, bovete, krossade linfrön, psylliumfröskal, dadlar och naturell yoghurt. Serverades med blandade bär 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.