Laddar med bra mat

Imorgon ska jag till Stockholm och ska springa Stockholm Halvmaraton. För mig kommer att bli bara ett långpass med mycket folk. Som ni vet, jag har inte kunnat tränat mycket men nu är jag på gång. Jag vill inte missa detta chans att njuta av de vackra gatorna i huvudstaden. Jag är ändå anmält så varför inte liksom? Ska du springa?

Bra lunchmat. Kolla!

 • Spenat
 • Ruccola
 • Gurka
 • Röd paprika
 • Tomat
 • Champinjoner
 • Kräftsstjärtar
 • Cashew nötter
 • Vinäger, salt och peppar
Det var riktigt gott!

20110916-160345.jpg

5 tankar på “Laddar med bra mat

 1. Jag har fått nyhetsbrevet från Stockholm Halvmarathon och i det låter det nästan som att jag har anmält mig till årets lopp också, vilket jag ju inte har. Men jag blev lite fundersam för brevet var skrivet precis som att jag skulle ha anmält mig.

  Jag tror att jag håller mig till de kortare loppen, det är mer min grej. Fast nu har jag varit så förkyld att det inte har blivit någon träning, jag längtar jättemycket efter att komma igång igen.

  Japp, nästa vecka åker vi till NY, ska bli jättekul:)

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.