Nya skor

Jag köpte ett par Adidas Adizero Aegis 2 Dam för några veckor sedan.

Men jag hade inte haft en chans att använda dem.
De är super sköna och väger nästan ingenting.
Det är första gången jag springer med Adidas. I affären sa dem att de skulle vara bra för långpass även för att springa maraton.
Jag tänker inte springa med dem imorgon. Man springer aldrig med nya skor hihi.
Jag brukar pimpa mina skor med färgglada skosnören från Stadium. Kampanjer pågår fortfarande och hela vinsten av skosnörsförsäljningen går oavkortat till Barncancerfonden.
Vilken färg passar bättre?

20110916-184204.jpg

12 tankar på “Nya skor

  1. Pingback: Bara för att… | Jag vill vara snygg ….och smal!

  2. Har precis införskaffat ett par Aegis, jag är ngt efter ja, jag vet, men är nyfiken på vad du tycker om skorna nu. Hur långa pass har du avverkat i Aegis? Tycker de är riktigt sköna med funkar de för pass över 20km?

    • Hej Jenny!
      Jag sprang Stockholm Mara och tre-dagars-lopp i förra månaden. Det kändes bra men tyvärr var de inte bra för så många km. Inte för mig i alla fall. Jag började att pronera vänster foten pga för lite dämpning. De är superbra för pass under 21 km. Men du får testa själv. De är också kanon för snabba och korta pass! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.