Stockholm Halvmaraton 2011

En lyckad dag! En lång dag!

Jag gick upp kl 5:45 för att förbereda alla mina saker. Träffade Susanne i stationen i Åtvidaberg för att först åka buss till Linköping. Sedan tog vi tåget till Stockholm. Vi var framme kl11:30 och vi hade gott om tid för att hinna med allt.

Först en sväng i Stadium för Susanne hade glömt överdragsbyxorna. Jag passade på och shoppade lite jag också!
Sedan till Kungsträdgården för att hämta nummerlappen.
Susanne hade en filt och vi satt på gräset och åt lunch och vilade.

På väg till starten träffade jag bloggkompisar. Det är alltid kul att träffas!!
Loppet då?
Planen för idag enligt coachen var att springa smart. HUr gör man då??  Andreas menade att jag skulle lyssna på kroppen och inte pressa mig onödigt hårt. Inte idag och inte än. Jag skulle kolla lagom mycket på klockan och jag skulle se till att ha ett bra flyt genom loppet.

Jag skulle testa Perpetuem idag igen. Jag hade två små flaskor (3 dl) med koncentrerad Perpetuem och sen tog jag vatten från stationerna för att ”skölja ned” den med.
Hela loppet gick fort. Jag kollade inte en enda gång på klockan. Jag sprang verkligen på känsla och såg till att må bra och njuta.
Vad det stod på klockan var mindre viktig. Men att jag har sprungit på 6:15 snitt var godkänt!
Magda hejade på mig när jag nästan var i mål!! Tack Magda!! Det hjälpte mycket!

Jag nådde mina mål i loppet:
  • Jag kände mig stark och med energi hela loppet
  • Foten höll nästan hela loppet. Vid km 17 började att göra lite ont.
  • Jag njöt och hade kul. Jag älskar att springa!

Efter loppet gick vi till T-centralen för att duscha. Sedan firade vi med en härlig middag på en fin och mysig restaurang!
Vi fick en blomma från gulliga Magda!
Tåget åkte hem kl 21:50 och jag var hemma 00:40!

Det var en lång och trevlig dag i huvudstaden!

20110918-131519.jpg

Bild: jag före loppet
20110918-131527.jpg

Bild: Jossan, jag och Elin
20110918-131535.jpg

20110918-131548.jpg

Bild: Pasta med oxfilé och kantarellsås
20110918-131556.jpg

Bild: Magda, jag och Susanne! Tack för trevligt sällskap!
20110918-132853.jpg
Bild: Blomman jag fick från Magda! ❤


Tiderna i de första km ser lite konstiga ut. Vi sprang i en tunnel och jag tappade kontakt med GPSen!

9 tankar på “Stockholm Halvmaraton 2011

  1. Kul att du hade sån härlig dag i STO och att löpningen flyter på och känns bra igen 🙂 Själv lärde jag mig andas *fniss* av en fransman som höll en utbildning. Hade varit kul att se dig och hunnit heja, men nästa gång… Stor kram och grattis till ett fint genomfört lopp! PS snygga brudar på bild 🙂

      • Hej! Ja, det kanske inte kommer upp en länk när jag är inloggad? http://maradrom.wordpress.com – titta gärna in! Jag gick i mål på under 2:08 vilket var bättre än jag trodde när jag ”tog det lugnt”… Springer nog nästa år igen 🙂 Men jag vill också prova ultra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.