Inte lätt alla gånger


Igår sprang jag ett långpass. Det var inte världens snabbaste pass men det var inte meningen heller.
Siftet med passet var att ha ett lugnt joggtempo. När man springer ett långpass ska man springa så under längre tid. Man ska bygga upp musklernas förmåga att arbeta länge och att lära kroppen att ha en bra förbränning.

Jag sprang de första 12km med tjejerna och sedan sprang jag själv. Det är alltid roligare om jag får sällskap i några km.

Men det var inte ett lätt pass. Benen blev aldrig pigga och det var tungt från första km till sista km. Men jag kämpade på och joggade hela tiden. Jag var helt slut när jag kom hem igen. Jag sprang under 150 minuter.
Men sååå nöjd ändå!

Jag har fått tyvärr ont i foten tillbaka. Det känns när jag springer 😦
Jag ska till kiropraktor snart igen.

Den här vecka börjar vad coachen kallar ” Tävlingsförberedande vecka”.
Det är bara fyra veckor till Venedig och jag hoppas hinna med några bra pass innan det är dags att springa där.

2 tankar på “Inte lätt alla gånger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.