Idag är sista dagen för att anmäla sig till Göteborgsvarvet

Idag är sista dagen. Göteborgsvarvet har nu blivit världens största halvmaraton och de sätter dessutom nytt deltagarrekord för 2012.
Antalet anmälningar till GöteborgsVarvet är nu nära anmälningstaket 59 000.

GöteborgsVarvet ser ut att fulltecknas i kväll  den 28/9.
Så om du inte anmält dig ännu – gör det nu – för plötsligt är det för sent.
Man måste  då välja betalkort och betala under dagen.
De stänger loppet idag så det enda sättet för dig att komma med är att betala via kort under dagen.

Jag var inte säkert om jag ville springa nästa år… men jag har anmält mig!

2 tankar på “Idag är sista dagen för att anmäla sig till Göteborgsvarvet

  1. Fick ett sms från en kompis i måndags, hon o sambon hade anmält sig och ville ha med oss. Vi ska fundera lite sa vi. Har inte lärt mig trots att både Vätternrundan gick slut på 6 dagar och Cykelvasan på 48 timmar att man kan inte gå och fundera en massa. Så nu har vi inte anmält oss. Peter är lika glad för det 🙂 Jag däremot är ltie sugen.
    Hoppas allt är bra med dig!!
    Kram

  2. Kul 🙂 Jag är nöjd med mil-lopp för tillfället. Tänker anmäla mig till Malmömilen i juni och Midnattsloppet i Gbg i augusti, plus Blodomloppet i Karlskrona i maj och ett lokalt lopp i november. Då har jag alltid något lopp att träna till 🙂

    Kram, pernilla be

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.