Dubbelt pass

Igår blev det dubbla pass och det är alltid trevligt!
PASS Nr. 1
Först Bosu och  sen kort intervallpass med tjejerna.
Bosu är jättesvårt för mig. Det handlar mycket om att ha balans. Bosuträning ger bättre kroppskontroll och hållning. På köpet blir man mer medveten om  kroppen och kan använda den på ett bra sätt i vardagen.
Om man gillar  coreträning, så är detta en ytterligare utmaning. Bosubollen ser ut som en halv fitnessboll och används som ett träningsredskap för att träna bålstabilitet och balans, hållning och styrka. Bollens rundning gör att man kan jobba mer på muskelns hela längd, som vid till exempel situps, där rörelsen kan blir väldigt utförlig.
Jag har inte bra balans så jag tänker jobba vidare med att få bättre balans.

PASS Nr.2
Jag träffade tjejerna kl19:00, det var mörkt och bara 6 grader. Vi värmde upp 10 min och sedan körde vi 3×1000 + vi joggade ner 10 min.
Ett kort men effektivt pass. För min del var att testa formen igen. Det kändes bättre. Andreas tror att jag överbelastade foten lite för mycket när jag sprang Topploppet direkt efter behandlingen och sen körde jag ett 30km pass. Det var inte så smart av mig 😦
Men nu ska jag se till att bli bra!

Det är inte så mycket kvar…

5 tankar på “Dubbelt pass

  1. Vad kul det ser ut med Bosu, det skulle jag också vilja prova på! (Men för tillfället är det ju bara vattengympa som gäller :-)) Lycka till i Venedig – hoppas foten håller! Jag håller tummarna från BA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.