Confessions of an all-night runner

Jag fick en present från älsklingen. Det är en bok som heter: Ultra Marathon Man av Dean Karnazes.


Jag tycker bok är  grymt bra.
Den handlar till en början om Deans uppväxt och hur han var med i skolans terränglöpningslag för att sedan ta en ”paus” på drygt 10 år från löpandet innan han kommer tillbaka och blir en av världens bästa ultralöpare.
Det är helt klart en läsvärd bok, oavsett om man är löpare själv eller inte. Den handlar såklart till stora delar om löpning, men den handlar också en hel del om självdisciplin och mental styrka.
Jag är snart klart med boken och det är så kul att läsa och känna igen känslorna även om jag inte är en sådan ultralöpare!
So inspirerande bok!
Rekommenderas!

5 tankar på “Confessions of an all-night runner

  1. Och där växte min önskelista till jul 😉 Den boken verkar jätte bra!

    Vilken fin blogg du har, det ska bli spännande att följa dig! Jag själv springer också då jag just nu håller på att bygga upp löpningen igen efter uppehåll pga ett löparknä som inte har varit min bästa vän sedan göteborgsvarvet i maj, men nu är jag igång igen och den gamla tiden ska klås! Men det är lätt att man ”fastnar” på gymmet eller i gruppträningssalen…

    Hoppas du får en bra helg! /malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.