Mjukstart?


Hemma i Åtvidaberg finns det ett gymm som heter Hälsofabriken och ligger bara 5 min hem ifrån. Jag brukar annars träna i Campushallen som ligger i Linköping och på samma campus området där mitt jobb är. Alltså på Linköpings Universitet.

Hälsofabriken hade fem års jubileum idag. Då var det konvent, vilket betyde två dagar med träning. Hälsofabrikens egna instruktörer styrktes upp med instruktörer från bla Studio Fitness.

Jag ville testa några av deras pass och se hur det kändes att träna så nära hemma. Jag ville inte köra för hårt pga jag har vilat i två veckor nu och har varit försiktig med min fot. Jag skulle börja mjukt efter mina viloveckor.

Jag testade tre pass idag:
1. Step up med styrka. Det var länge sedan jag körde step up. Det kändes lite ”gammal dags” träning. Men det var roligt och alla tjejer var peppad. Vi körde också lite styrka med vikter.
2. Funktionell träning. Instruktören var Amanda Bohlin som är en grym löpare. Hon är så bra och så stark! Det var riktigt kul att försöka följa henne. Det fanns inte en chans att göra allt. Det var svårt. Men jag tror det är grymt som grund för löparen.
3. Core. 45 min och jag var slut. Vi körde massa övningar och många var med bollen.

När jag kom hem hjälpte jag älsklingen att kratta löv i trädgården!! Aj aj nu är jag trött. Vi har redan ätit middag som älsklingen lagade och det var supergott!
Dags att titta på ”Så mycket bättre”
Imorgon ska jag träna några pass till.

Var det en mjukstart? 🙂

20111105-221746.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.