Barmark

Igår sprang jag mitt sista pass på barmark, tror jag. Jag gick ut för att köra ett distanspass direkt efter jobbet. Det var noll grader och det kändes fuktigt i luften. Jag visste inte det skulle snöa!
Det var skönt att springa! Jag hade återigen mjölksyra från början och fram till 3.5 km. Det släppte och jag kunde springa vidare. Det var också svårt att hitta lite fart men jag lyckades med ett bra pass. Jag kom hem efter 9 km.

Medan jag åt middag tittade jag ut genom fönstret och det var vitt! Jaa, nu kom den första snön!
Min älskade man sprang ut för att göra ett hål med spett i gräsmattan för att sätta i utomhusgranen. När han skulle trä i granen hittade han inte hålet ha ha! Så mycket snö hade kommit! Nu finns det två hål i gräsmattan. Svårt att tro att det kan komma så mycket på så kort tid.
Idag ska vi hänga ljus i granen!

Den här veckan kör jag en tung vecka med träningen. Så idag är det också distanspass med fart. Jag funderar på att springa här utanför jobbet innan jag åker hem. Vi får se om jag hinner innan det blir mörkt!
Jag känner som jag verkligen är på gång med träningen!
Vinter är här!

20111206-141454.jpg

2 tankar på “Barmark

  1. Jag är egentligen inte jättesugen på att snön ska komma men det ser dock väldigt mysigt ut! Så skönt att din träning verkligen börjar komma igång, själv står min träning på paus för jag är sjuk (usch!).

    Ska vi försöka planera in något äventyr till nästa år?

  2. Du är så sjukt duktig! Jag blir jätteinspirerad av dig, även om jag inte alls har lust att springa i snöstorm och halka 🙂 Jag tänker att jag har inte ens ett år som ”löpare” bakom mig än, jag kommer nog att göra som du så småningom 🙂 Än så länge håller jar ställningarna på löpbandet, plus något pass utomhus per vecka.

    kram//pernilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.