Igår

Igår ville jag verkligen springa på dagen men det går inte alltid som man planerar.
Jag sprang när vi kom hem direkt efter jobbet igen. Det var mörkt, kallt (-2.5 grader) och halt!
Jag var lite osäkert om jag kunde springa utan broddarna. Jag tog beslutet och använde dem. Det var premiere för broddarna. Men det var för tunt is och snö för dem. Men jag är så envis så jag sprang hela passet ändå. Det var inte så kul och det var svårt att kunna behålla bra tempo under 25 minuter. Men jag lyckades att springa ute… 7km (inkl 25 min fort) blev det!

Idag körde jag ett askul kettlebells-pass på lunchen. Men Gud vad jobbigt det var! Allt bl.a swings warm up (massor), snatches, clean+squat+press, mm

Nu är jag klar med träningen för idag. Ska passa på och städa ikväll! För att snart är hon hemma igen!

 

20111207-163148.jpg

1 tanke på “Igår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.