Så otroligt inspirerande!

Jag har läst och följt Emelies blogg i flera år. Sedan i januari har hon verkligen satsat allt med bodyfitness!
Hon tävlade i helgen på Luciapokalen tävling i Göteborg. Det har varit så spännande att följa henne sedan i januari. Hon har verkligen gett allt. Det är så härligt att följa en person som har varit så ärligt som hon bara kan!
Så inspirerande!

Jag har tänkt många gånger om henne när jag är på gymmet eller när jag springer. Jag tänker om Emelie kan det måste jag kunna göra det också! Och jag menar inte att jag tränar bodyfitness ha ha. Men hon hjälper mig att se mina mål framför mig! Vad vill jag nå?
Läs gärna hennes blogg!
Och kolla alla fina bilder hon har. Det är otroligt hur mycket hon har nått… och mer som kommer!
Tack Em för så mycket inspiration!

Du är bäst!

6 tankar på “Så otroligt inspirerande!

  1. Jag har också följt hennes blogg länge. Före hon bestämde sig för att delta i luciapokalen till och med så jag har ivrigt varit med som åskådare på hennes resa. Hon är otroligt inspirerande och så bra på att få fram det i sina inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.