Träning i 40 cm snö

Även om man är på semester kan man alltid träna. Och det har jag också gjort.
Igår tog jag en löprunda. Det var bra även om jag fick mjölksyra direkt!
Det var första passet för iår på snön (kan det vara endast pass för i år?) och premier för broddarna. Temperaturen -11 grader.
Jag valde aty springa på väg till Hundfjällen. Det var uppåt och det var jobbigt. Jag bara tänkte om hur underbar skulle det kännas när jag skulles springa på väg neråt 🙂
Många gånger under passet tänkte jag: lycka! Det är helt underbar att springa i den här miljö!
Jag kände mig så avslappnad och fri
På väg hem var självklart mycket lättare! Det blev 7km 🙂

Jag har även köpt träningskort på Sats, Lindvallen och tränat där varje dag. Det har varit ett fint sätt att avsluta dagarna.
Michelle och Jesper har också tränat på gymmet med mig. Kuk med sällskap!
Efter gymmet har vi bastat i vår stuga och tittat på en film varje kväll!
Mys!

20111221-173804.jpg

20111221-173814.jpg

20111221-173830.jpg

20111221-173838.jpg

 

4 tankar på “Träning i 40 cm snö

 1. Kuk med sällskap ;-))
  Vad kul att du är i Sälen! Jag har läst din blogg i snart ett år och tycker att du ger mig inspiration. Igår när du var på gymmet så var även jag där, fattar inte varför jag inte sa något, Blev glad av att se dig i mina hemstakter. Det här är min hemmiljö att springa i, visst är den fantstisk. Fast ibland så blir jag så himla sugen på att springa i en park i en stad bara för att det inte är min vanliga miljö. Ha en skön vecka här i Sälen så får vi se om jag ser dig någon mer gång på gymmet och då säger något

  • Hej Monica!
   Nä men vad kul! Men vem var du? Såg jag dig? Snälla jag ska till gymmet en kort stund imorgon torsdag kl8:00. Sedan åker vi hem. Kan du inte komma för att träffas?
   Tack för dina fina ord! Kram
   Coyntha

   • Tyvärr så kan jag inte i morgonbitti. Du vet alla turisterna (sådana som du ;.-)) Kommer i morgon och jag måste vara på jobbet tidigt. Jag tror faktiskt du såg mig, vi stod brevid varandra på löpbandet när du väl fick ett…. Jag stod på din vänstra sida och är ganska lång och hade blå löparbyxor, fattar inte varför jag sa något. Lycka till med din träning

 2. Jag är lite avundsjuk på det där med att springa i fjällmiljö. Jag hoppas att jag kan lura med maken på en helgvända norrut någongång under 2012.

  God Jul på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.