2011 är slut

Vilket år! Jag tycker det är jätteroligt att gå igenom året och kolla allt man gjort. Jag blir  överraskad varje år över alla saker  jag hann att göra. Tack vore bloggen har jag riktig bra koll på alla händelsen.
Som vanligt det är svårt att summera ett helt år i ett inlägg men här kommer försök:
Januari
Det var en månad med mycket snö och jag tränade ganska mycket både ute och på gymmet.

* Idol konsert med dottern. Det var min julklapp från barnen. Det var kul!

* Kårsta. I mitten av januari åkte jag till Kårsta för att springa ett pass med Magda. Det var ett mörkt och kallt pass men det värmde i hjärtat att spendera tid med en god vän.

Februari

* Jonas Colting. Sirpa och jag  va på  en föreläsning med Jonas Colting i Norrköping, Det var ebn kickof från Norrköpings Trathlon klubben. Han pratade på ett mycket inspirerande sätt om sina tre grundpelare i konsten: att vårda sin hälsa, motion och kost. En bra kväll!

* Många löparpass i snön. Det var roligt att springa även om det fanns mycket snö och det var mest minus grader!

*6-timmars i Karlstad. Den 6 februari  sprang jag mitt första Ultralopp eller mitt första försök för att bli ultralöpare.  och det var en superupplevelse som gjorde mig att bara älska att springa långt. Jag sprang 49,381 m och då blev jag en ultralöpare!

Mars
* Fint besök. Mitt i mars hade jag ett fint besök. Magda kom från Stockholm för att springa ett långpass i Åtvidabergsområdet. Det var premier för Magda att springa mer än 21 km. Vi sprang 25.500 km tillsammans i en vit Åtvidaberg! Efteråt hade älsklingen lagat en god middag till oss.

April
*Prag Halvmarathon. Vi passade på och hade några dagar semester där! Vi åkte tillsammans med Ia och Magda. Jag blev lite besviken med min tid på loppet men  efteråt tyckte jag det var helt ok. Jag vill gärna åka tillbaka och springa där igen och göra en bättre tid!

* Blogger Boot Camp på tredje gången! Det var en superbra helg i huvudstaden och jag tränade med många härliga bloggvänner! Mit favorit pass var BBC-passet som Marathon Mia ledde.

* Träning. Fortsatt att träna med Sirpas program inför Stockholm Marathon.

Maj
*Kanallöpet 2011. Halvmara längs Göta Kanal från Ljungsbro till Borensberg. Ett roligt lopp som jag har sprungit för andra gången och det är alltid som ett träningspass inför Stockholm Marathon.

* Vårruset i Norrköping. 5 km med mina kompisar från Åtvidaberg. Det var roligt att springa med tjejerna! Kroppen var ganska trött för att jag hade tränat ganska hårt.

* Bal 2011. Min dotter dansade balen i skolan. Hon var så fin min lilla prinsessa!

* Stockholm Marathon 2011. Det var stort som förra året men den här gången var jag mer medveten om allt som var runt omkring mig. Jag kände mig starkare och kunde påverka mitt lopp precis som jag ville. Min pappa var här och hejade på mig när jag kom till Stadion. Stort!

Juni
* Student 2011.  Dottern tog studenten! Vilken dag! Min lilla flicka har slutat skolan och hon läser College på Pembroke Universty i North Carolina idag.

* Workshop: Kettlebells. Jag spenderade en dag i Stockholm och var på en fantastisk workshop med Olga Rönneberg. Där träffade jag Magda och vi hade kul tillsammans på workshopen. Vi lärde oss tekniken för att köra kettlebells. Så coolt!

* Världens bästa Sirpa. I juni efter Stockholm Marathon bestämde vi att det var dags för oss båda att gå vidare. Hon började ett nytt liv i  Stockholm. Jag ville ta ett nytt steg och bli ultralöpare. Tack Sirpa!

Juli
* Fotrally 2011. Älsklingen och jag var funktionär och hjälpte till i tävlingen. Det var kul och vi följde dem hela vägen i mål. Jag hejade bl.a Marathon Mia! Vi får se om nästa år tävlar jag med 😉

* Min nya coach. Jag började träna med Andreas Falk. Han ska hjälpa mig att bli ultralöpare. Det kändes rätt och bra från början. Det är så spännande att ha nya utmaningar och nya mål.

* Västkusten.
Underbar helg hos Paula och Tobias. Vi spenderade några dagar i Henån, Orust. Vi sprang en halvmara i den vackra västkust miljön! Bästa sällskapet jag fick. Tack vänner!

* Skadad fot. Besök hos kiropraktor i Stockholm under några månader för att bli bättre och kunna träna ordentligt! Svårt att börja träna 100% med Andreas program.
* Gröna Lund och Kålmården. Vi åkte hela familjen. Det var roligt att mysa med familjen på sommar!


Augusti
* Svårt dag. Dagen som dottern åkte till USA för att läsa College. Så mycket ont i hjärtat!

September
* Tjejmilen. Jag vann en startplats från Sara. Det var ett bra träningspass för mig och det är bra stämning så man blev så peppad! En bra dag i Stockholm med älsklingen!

* Stockholm Halvmarathon. Vi åkte tåg Susanne och jag i en superfin dag på sent sommaren. Lopet där jag skulle lära mig att spring smart. Coachen ville att jag skulle lyssna på kroppen och inte pressa mig onödigt hårt. Vi ville testa foten inför Venedig Marathon. Magda kom och hejade på oss. Vi åt midda efteråt. Supertrevligt!

Oktober
* Toploppet 2011. Sista minut beslut. Jag fick en startplats för att springa loppet också. Det var inte så smart beslutet för att jag hade varit hos min kiropraktor några timmar innan. Foten gillade inte att springa direkt efter behandlingen. Men det är alltid kul med ett lopp. Efter det åt vi middag hos Paula och Tobias och hade så trevligt som vanligt!

* Venice Marathon 2011. Årets sista lopp. Vi spenderade en hel vecka i Venedig. Jag sprang skönaste maraton där! Men tanke på omständigheterna  lyckades jag springa och uppleva en vacker maratonlopp. Supernöjd!

November
Månad där jag vilade två veckor efter Venedig. Sedan började jag med träningen igen.
* Första Advent. Mörkraste månad. Snart är det jul.

December
* Michelle. Älskade dottern kom för att spendera några veckor hemma. Nu var vi alla tillsammans igen.

* Semester i fjällen. Vi åkte till Sälen och spenderade fem dagar där innan jul. Det var så mysigt!

* Julafton. En lycklig dag med min lilla familj! Kärlek ❤


*Årets sista pass.
Tillsammans med mina tjejer i Åtvidaberg. Temp – 6.5 grader och en vacker dag! 15 km.

År 2011 var ett bra år.
Jag reste till Prag och Venedig för att tävla utomlands. Jag reste ganska mycket här i Sverige också.
Nu är jag laddad!
Vill du läsa Årskronika 2010?
2012 kommer att bli ännu mer spännande. Året som jag ska bli Ultralöpare!
Nu kör vi…

3 tankar på “2011 är slut

  1. Vad kul att läsa om ditt fantastiska 2011 🙂 Mycket roligt, spännande utmaningar, tuffa lopp, härliga familjedagar och mycket mycket mer… Du kommer att rocka även 2012 – lycka till vännen! Du klarar vad du än vill – för du är stark, målmedveten, och ”viktigast av allt” smal o snygg!! Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.