Zumba

Jag är ledig hela veckan. Jag vill vara här och njuta mina barn. På lördag ska dottern åka tillbaka till USA.
På mitt schema stod att jag skulle springa ett distanspass på 60 min men jag vågade inte springa ute. Jag kan inte springa med broddarna nu och inte med mina vanliga heller!
Älsklingen halkade imorse när han skulle springa för att hinna med tåget!
Så istället åkte vi till Sportahallen här i Åtvidaberg och tränade Zumba.
Michelle och jag tyckte det var  roligt att dansa lite. Jag tycker inte Zumba är riktigt träning men det är kul att röra sig med ”min” musik!
Vi svettades lite i alla fall!

20120104-215925.jpg

3 tankar på “Zumba

 1. Vad är riktig träning? 😉 På mina zumba-pass så svettas jag så j**la mycket så nog känns det som träning, intervallpass faktiskt för jag varvar tempo och lugnare låtar hela tiden… Älskar musiken – och det är bra för oss löpare att röra lite på våra stela höfter o skaka lite rumpa – eller hur?! Så fortsätt du att njuta av Zumba (också). Kram

  • Jag skulle älska att träna Zumba med dig!! Jag är säkert det är ett riktigt pass. Här hemma var inte så tufft pass om vi säger så 🙂 Men vi försökte ta i och zumba ordentligt! Men de blandade med step steg och lite aerobics steg som jag tycker inte är zumba steg.
   Jag hoppas jag kan komma till ett av dina pass någon gång!
   Det var roligt ändå 🙂
   kram

 2. Tycker inte heller Zumba är riktig träning. Vill gärna ha någon form av styrka i passet för riktig träning och löpning. Det hade gått att utveckla konceptet mycket mer och det tycker jag generellt med alla dansklasser även om det är kul att gå på dem drar jag mig för det då det inte känns som ”riktig” träning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.