Mina nya mål 2012


Jag har planerat för våren och sommaren för 2012.
Nya spännande mål är uppsatta 😀
Jag känner redan nu att 2012 kommer att bli det år som jag kommer att bli ultralöpare och kommer att vara i mitt livs form!! Yei!

Mål nummer ett:
Jag har en viktutmaning nu på 33 dagar. Jag började i måndags förra veckan. Det är 33 dagar till mitt första lopp den 4 februari. Jag tänker gå ner några kilo i vikt under de 33 dagar som är kvar.
Rapporten kommer i ett annat inlägg.
Jag vill känna mig nöjd med min kropp men framför allt vill jag känna mig lättare när jag springer. Just nu är det inte kul att bära några extra kilo när jag springer. Jag är så peppad och jag vet jag kommer att lyckas med detta. Punkt slut 🙂

Mål nummer två:
Jag ska bli en ultralöpare. Jag vet inte än vilket lopp ska det bli. Men jag har en bra start med ett 6-timmars lopp till att börja med. Jag tänker träna mer smart och bli mer uthållig och starkare i år.

Mål nummer tre:
Jag ska ha det kul när jag springer och tränar: Glädje är nyckelordet!

Här kommer mina planer:

Där emellan kommer jag att springa några smålopp. Det  är alltid roligt att tävla! Jag har inte bestämt vilka lopp ska jag springa på hösten än. Men jag behöver inte göra det nu…
Coach Andreas kommer att hjälpa mig med mitt träningsprogram. Det känns kul och tryggt att få hans hjälp, kunskap och erfarenhet! Han kommer att hjälpa mig att nå mina mål.

Nu är jag redo! Nu kör vi 2012!

10 tankar på “Mina nya mål 2012

 1. Härligt att du är så peppad 🙂 Jag vill också gå ner i vikt de 10 kg som jag gått upp sen i somras så jag slipper släpa på massa extravikt. Det känns i benen och fötterna.

  Kram, Pernilla be

 2. Åh men åh, skall du till Portugal? Är det under TSM-veckan du skall dit? Jag var ju där förra året, det var så himla himla KUL! (J är inte hemma i år så jag kan inte åka, annars hade jag varit där direkt :-D).

 3. Halloj!! Inne och tittar till dig och som alltid blir jag grymt imponerad. Jag pallar att jogga en halvitmme, sedan är jag heeeelt slut.

  Du är sååå bra! 🙂

  Kram.

 4. Vilka härliga mål!
  Ska du ge dig på både Stockholm Marathon coh Jubileumsmaran?
  Häftigt!
  Själv så tar jag Göteborgsvarvet och Lidingöloppet, som i fjol. 🙂
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.