Bodyvive

Idag tränade jag två pass. Det känns bra för att klockan är inte mycket än.
På morgonen innan jag åkte till jobbet sprang jag mitt distanspass på 40 minuter. Så skönt att kunna springa på morgonen och blir pigg hela dagen. Det regnade mycket men det gick bra ändå att springa. Benen var ganska pigga idag  och sprang bra.

På lunchen var jag på gymmet och testade ett nytt pass de har på vårschemat. Passet heter BODYVIVE och är ett nytt pass från Les Mills. Perfekta kombinationen av kondition, styrka & balans. BODYVIVE® är ett pass som ger dig bra konditions- och styrketräning utan hopp. VIVEboll och gummiband som redskap hjälper till att aktivera bålen och träna hållningsmusklerna, samtidigt som du kan anpassa belastningen efter din egen träningsnivå. En timmes träning till musik från 70- 80- och 90-talet.
Jag tyckte det var okej pass. Roligt med att testa. Jag tyckte inte det va så jobbigt.
Har du testat Bodyvive?

20120112-162726.jpg
Bild: Klockan var 5:30 på morgonen

20120112-162733.jpg
Bild: Idag hade jag färgade kläder på gymmet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.