Långpass i två delar

Idag har varit en aktiv och rolig lördag. Jag gick upp tidigt för att hinna med frukosten. Jag träffade mina härliga kompisar för att springa med dem första delen av passet. Det blev en härlig sväng Falla-Berg i strålande solsken och 2 minus grader. Jag fick bekräftat en gång till hur bra mina Icebugs är. Jag hade inga problem med att springa på is, snö, lera… beautifull!
Efter de första 13 km med tjejerna sprang jag hem för att ladda min Garmin! Suck! Jag hade glömt att ladda klockan.
Medan jag väntade åt jag två ägg med halv avokado och en fotograf från Corren ringde för att han ville ta några bilder på mig. Vi gick ut och efter han hade fotat fortsatte jag med mitt långpass.
Jag sprang 10.5 km till. Det kändes svårare än första delen. Det kanske var för att jag hade vilat och blev kallt igen. Nu började det att blåsa lite mer men solen sken fortfarande och jag tänkte hur lycklig jag var då!
Jag hade den perfekta vyn framför mig och bara för mig!
Det blev 23.5 km idag. Efter duschen hade älsklingen lagat mat och sedan slocknade jag en stund på soffan framför tv.

Nu ska jag göra nåt här hemma. Imorgon är det löpning igen 🙂
Vad har du gjort/tränat idag?

20120114-214014.jpg

20120114-214035.jpg

1 tanke på “Långpass i två delar

  1. Det blev 32 km för mig idag. Hade egentligen 40 km på schemat, men fegade lite för att jag nyss kommit igång med träningen efter ryggvärken. Dock hade jag enkelt kunnat gjort 40 km kände jag på slutet, men då hade jag bestämt mig.
    Planerar en 20 km för i morgon som kompensation 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.