Löppass och Nathan Sprint flaska

Idag hade jag ett löppass igen på programmet. Det kändes lite tungt efter gårdagens långpass. Men när jag väl var ute kändes bättre och det var skönt. Jag sprang en mil i en fin solig dag igen! Benen var lite sega men efter 4 km började det att släppa och jag kunde springa lite mer avslappnad.
Helgen: 23.5 km + 10 km= 33.5 km. Helt okej för att vara mig 😉

Jag har testat att springa med en ny pryl. Det heter Nathan Sprint. Jag har fått bättre tillgång till vätska. Sprint har perfekt storlek för kortare lopp eller träningspass. Jag har använt det även på mina långpass där jag har vatten och i vätskebältet har jag vatten och energidrycken.
Den lilla flaskan har en unik handledsrem och man behöver inte hålla i flaskan utan kan lägga all energi på löpningen. Det känns verkligen ingenting. Man känner inte att man bär någonting.
Jag gillar den mycket!

20120115-155152.jpg

3 tankar på “Löppass och Nathan Sprint flaska

  • Magda: Det funkade bra i helgen jag borde hade ätit lite mer och det ska jag göra nu på lördag. Jag blev trött efter 90min löpning. Men lördag och söndag åt jag havregrynsgröt med äpple och mjölk istället för ägg.
   Men har jag räknat och ätit bara 1400kcal lördag och söndag trotts att många km i benen. Bara i lördags brände jag bort 1850 kcal.
   Nackdelen är att jag blev hungrigare när jag springer. Men just nu har jag så mycket fokus med att gå ner i vikt så det spelar inte roll. Jag byter ihop!
   Under passet hade jag bara saft med mig (Inte fun ligth utan vanlig saft) som har socker. Dels för att det skulle inte frysa och dels för att få lite energi. Jag åt ingenting annat.
   Det kanske är inte optimalt för långpass. Men det här gången funkade. Vi får se hur det känns nu på lördag igen.
   Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.