Om vikt och så

Den andra januari började jag (ja, igen!) med en ny viktutmaning.
Det handlar om att fokusera till 100% under 33 dagar för att försöka gå ner i vikt några kilo till.
Jag började prata om det  lite tidigare kommer ni ihåg?
Då räknade jag 33 dagar för att det var 33 dagar till mitt första lopp för i år: den 4 februari.
Det har gått nu 14 dagar och det går bra. Det går inte så fort men det går neråt i alla fall!
I 33 dagar  kommer jag att kämpa för att komma ner så mycket jag hinner för att bli klart till Stockholm Marathon i juni. Visst kan det kännas ibland jättetråkigt att pendla i vikt, men samtidigt borde det inte vara någon större katastrof. Den viktigaste är att jag inte låter dessa extra kilon bli något extra för varje år. Jag vet hur man gör! Jag är fokuserad! Jag ser mitt mål!
Varje måndag väger jag mig igen och då kommer jag att rapportera resultatet.
Men just nu undrar jag hur mycket vill ni att jag ska skriva om min 33-dagars viktutmaningen? Eller ska behålla det bara för mig? mmm jag vill gärna veta. Berätta vad du tycker! Att skriva om viktutmaningen är förstås relaterad med min träning. Att ha sina mål framför sig och nå dem! Om jag väger några kilo mindre kommer jag att kunna springa lite fortare!
Men framför allt vill jag vara nöjd med mig själv 😉

Bild: Jag med 20 kilo mer än idag! 🙂

8 tankar på “Om vikt och så

  1. Jag läser gärna om din viktutmaning. Hur tycker du det funkar att träna när du försöker äta mindre? Och vilken viktresa du redan gjort när man ser på bilden, härligt jobbat!

  2. Jag läser gärna om viktutmaning, men så är jag ju en fellow Rivstartare. Men tycker som de båda föregående talarna, att det hänger ju ihop med din löpning och målet. Måste vara stor skillnad på att springa sex timmar med eller utan extrakilon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.