Tempopass på bandet

Idag sprang jag ett tempopass. Det är kul att ha lite fart i passet men samtidigt kändes det läskigt! Kommer jag att orka?
Först sprang jag uppv + 25 min i tävlingsfart + neddjogg
Jag orkade självklart inte att springa jättefort hela 25 min men för att hjälpa mig hade jag två saker:

 1. Heavy metal musik i öronen på hög volym!
 2. Jag delade i 5x 5 min. Så jag lurade hjärnan att jag skulle springa ”bara” fem minuter så snabb jag kunde. Sedan fem till och så vidare. De tre sista 5 km gick fortaste av alla!

Jag tänkte hela tiden att jag var stark och jag har tränat och jag orkar!!!
Pepp, pepp, pepp!! Det var kul!
Jag är nöjd med passet. Just nu följer jag Andreas program till punkt och pricka. Det är inte så mycket tid kvar till loppet i Karlstad.

20120117-214239.jpg

Tid: 45 min
Distans: 8 km
Kcal: 575
Känsla: stark

11 tankar på “Tempopass på bandet

   • Jag var där idag ja, men såg inte dig. Gör jag det kommer jag fram och hälsar, lovar! 🙂
    Jag är där ofta, trivs så himla bra där! 🙂
    Kram!

  • Vilken tur du har att känna dig så NU!! Jag känner mig oftast tung och seg. Men det kanske är för att jag har inte fått så många intervallpass än. Men det kommer hoppas jag. Men du…. du är så duktig! Du kommer att flyga på våren! 😉 kramis

 1. Du har fått en award på min blogg med följande motivering: ”Coyntha är min stora löparidol. Hon presterar far away från min löparnivå, men jag lär mig hela tiden nya saker genom att läsa hennes blogg. Hennes energi och entusiasm inspirerar mig jättemycket!”

  Kram, pernilla be

 2. Jädrans vad jag blir imponerad. HAr själv börjat snegla på maraton men med ett betydligt längre tidsperspektiv än vad du har. Bernt heter jag Sveriges gladaste man, ålderstigen och fd. lönnfet har jag nu börjat träna och försöka att äta rätt. (inte lätt att lära gamla hundar att sitta) Tycker att det går ganska bra, fyra dagar på gym och snabba promenader mix promenad/jogga lika många dagar. Bara kortare sträckor 4-6 km.
  Skall passa på att tjuvkia på dig och ditt upplägg, det kommer förmodligen att ge en sådan här gubbe mer motivation.
  Kul att jag hittade dig här. det var Hälsovaktens ref. som fick mig hit.
  Lycka till uppe i Karlstad, jag håller tummarna.
  pappa B
  Sveriges gladaste man

  • Hej Bernt!
   Vad roligt att du hittade hit!! Välkommen!
   Och ännu roligare du har börjat att träna och springa. Ja, självklart du kan springa en mara! Om jag kunde du kan!! Jag lovar!
   Fråga gärna vad du vill!! Nu är jag inne i en intensiv träningsperiod! Snart är det dags för 6-timmars! Hoppas du hänger med här på bloggen!!
   Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.