Ultrakväll

Igår åkte jag till Stockholm efter lunchen. Först träffade jag Andreas för att i lugn och rå prata och planera mitt lopp i Karlstad nästa vecka. Det är alltid lika kul att träffa coachen och framför allt det är alltid så givande. Att höra vad han säger ger mig trygghet.
Vi gjorde en plan. Förra året var mitt första försök och visste inte hur man springer ett sådant lopp. Men i år tänker jag försöka göra lite annorlunda. Vi pratade om många detaljer som t. ex kaloriintag, gående, vila, mm.
Det ska bli spännande att springa där igen. Andreas åker nästa vecka för att han ska springa Rocky Raccoon ett 160 km lopp i Texas. Så det var bra att prata nu innan han åker.

Därefter tog jag en promenad till stan, kollade lite i affärerna och sedan gick jag till Runners Store.

Där träffade jag Magda (min partner in crime). Kvällen började med inspirationsföreläsning med Andreas. Det är så roligt och alltid intressant att lyssna på honom. Han berättade lite om hur han tänkte kring det här med ultra.
Hur han tycker man ska träna, äta och tänka mentalt. Han berättade om sina lopp och mycket mer. Så inspirerande!

Efter Andreas föreläsningen kom fram Carina och Kajsa och de presenterade lite kring ultraträningarna som de har med Running Sweden.
Jag träffade många löpare-bloggare där! Kul att träffas IRL! Det kändes hur Ultra växer!
Fick även äran att träffa legendariske Rune Larsson!

Ultra börjar att bli stort!!

20120127-132637.jpg
Bild: Magda, Andreas och jag.

Jag tog bussen kl20.40 och åkte hem. Älsklingen hämtade mig i Linköping. Jag var hemma igen kl 00:30 efter en lång dag i huvudstaden!

2 tankar på “Ultrakväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.