Att hittta känslan!

Helgen var bra. Just nu, en vecka innan mitt lopp springer jag inte lika mycket som vanligt. Det känns bra och det gäller att hitta en bra känsla inför loppet. Det är nu 50%. Gjort är gjort. Så det blev bara tre löppass i veckan.
Igår sprang  jag ett tempopass på 35 min och benen var pigga. Det var bra att pressa på lite och försöka hitta lite fart i benen. Det kanske låter som ett kort pass (ja, det är kort) men det är också effektivt!
Idag var ett distanspass. Det betyder att man springer i ca 70% av farten. Idag kändes också bra. Det var härligt att springa i det fina vädret. Vi har fortfarande ganska mycket snö i Åtvidaberg. På med Icebugsen och ut. Solen sken och hela jag var bara lycklig!
Benen var också duktiga. Jag tror jag håller på att hitta den den”bra känslan” som coachen pratar om!
Idag var jag stark! Jag gillar när jag känner mig stark.
Imorgon börjar förberedelsen till loppet för att bli ULTRA!

20120129-221340.jpg

20120129-221347.jpg

6 tankar på “Att hittta känslan!

 1. Du springer i Karlstad?! Ja, oj! Det är snart. Lycka till. För mig brukar de sista passen inför ett lopp så gott som alltid känns tunga. Riktigt tunga!

  • Hej Laila. Jag har dragit ner ganska mycket på träningen förra veckan och den här veckan kommer att bli ganska lugnt. Vi får hoppas att benen mår bra på lördag. Har du några tips? Kram

   • Det är svårt med tips. Vi är ju alla olika med olika styrkor och olika svagheter.

    Det som jag spontant tänker på är att jag alltid försöker att hålla ”feel good”-tempo när jag springer ultra. Att aldrig springa så att jag ”tappar” andningen och att det alltid känns som att det går lätt.

    På längre lopp varvar jag alltid löpningen med gång och det börjar jag med på en gång. På Bislett var jag säkert den första att börja gå.

    Lycka till! Det kommer säkert att gå jättebra. Och du är tuff som ställer upp på den banan!

 2. Så spännande det ska bli! Ska följa din blogg och facebook slaviskt så jag får veta hur det går! 🙂 Tror dock du kommer klara det galant och slå förra årets distans, det känns verkligen som det ger utdelning nu när du börjat träna med Andreas!

  Massa kramar och pepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.