Sista passet

Tre dagar kvar.


Idag sprang jag sista passet innan loppet. Det blev ett lugnt pass på löpbandet. Jag vågade inte springa ute med risken av att halka eller blir förkyld. Det är så kallt just nu. Coachen sa att jag skulle jogga. Jag joggade 5 km. Gud så bra det känns i benen! Jag hoppas jag kan behålla känslan till på lördag.

Men innan passet hade jag bokat massage på Campushallen. Jag var hos Ida som är en superbra massör. Jag bad henne att fokusera mest på benen och fötter. Jag fick en Idrottsmassage med högre tempo i syfte att få upp cirkulation och värme i snabb muskulaturenmassage. Det gjorde lite ont men det var samtidigt skönt.
20120201-152240.jpg
Så nu är jag klar. Torsdag och fredag ska jag bara vila benen.
Vad spännande!

2 tankar på “Sista passet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.