Byte av rotationsriktning och skobyte

Mer än halva loppet har gått. Coyntha ser tröttare ut och har tappat fart. 6,49 minuter per kilomenter men fortfarande enligt tidtabellen. För att löparna inte skall bli yra i huvet av att springa runt runt på 200-metersbanan så har man bytt riktning. Genom att sätta ut koner kunde man på en raksträcka göra helt om och när alla rundat rundningsmärket så tog man bort konerna. Funkade fint.

Strax efter bytet av rotationsriktning var det bra läge att byta till torra skor. Det gick blixtsnabbt genom att förbereda skobytet. Genom att undertecknad klipper och flyttar chippen på ena skon medan Coyntha byter andra skon var vi ett team som värsta formula-1-depån.

32,12 km 03:40:04 6:51 min/km

1 tanke på “Byte av rotationsriktning och skobyte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.