Toabesök och massage

Nu har Coyntha gjort sitt första toa-besök. Hon ligger bra till i tidtabellen men har lite känning i baksidan av ena låret med kvarten kvar till tre timmar, halva loppet. En minut eller två på massagebänken hoppas jag gjorde susen. Det är lite mer färg i ansiktet nu och inte lika bekymmerfritt ansiktuttryck. Sportdrycken börjar bli kladdigt överallt och och händerna. En blöt handduk hjälper mot kladdet i händerna. Samtidigt ropas första marathontiden ut i högtalarna.

4 tankar på “Toabesök och massage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.