Värsta timmen.

Nu är mer än fyra timmar gjorda, värsta timmen mellan 4:de och femte timmen. Nu går det inte fort och ansiktena är inte längre så muntra. I skrivande minut är det en och en halv timme kvar till mål. Det är bra ont i baklåret. Hoppas det håller ända fram. Prick sju minuter per timme är takten just nu och avtagande. Intresset för tidtabellen är bortblåst. Nu är det inte roligt längre men det kostas på ett segertecken ändå.

1 tanke på “Värsta timmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.