Efter loppet

6-timmars i Karlstad. Fortsättningen…

Efter loppet hade vi en middag på Scandic hotellet som arrangören hade fixat. Det var på samma hotell som vi bodde. Alla som sprang var där. De visade bilderna som en fotograf hade tagit under loppet på en stor skärm. Arrangörerna delade ut diplom till alla som hade sprungit 6 timmar. De delade också ut priser för de som sprang längst.

Lite fakta om loppet:

Marathontid: 4:58:14

1 timme:  9,263km     tid: 0:59:18
2 timme: 18,367km    tid:1:58:57
3 timme: 26,891km    tid:2:59:50
4 timme: 34,640km    tid:3:59:51
5 timme: 42,195km     tid: 4:58:14
6 timme: 50,210km     tid:6:00:00


Bild: Ultrabrudar:  Carina, jag, Jessica och Marie.


Bild: Jag och Jessica

Idag andra dagen efter loppet kan jag konstatera hur bra jag mår. Jag mår faktist jättebra. Jag har lite ömma tår. Jag kommer säkert att få minst två blå naglar, jag kände det direkt efter loppet. Backsidan höger låret är stel och det gör lite ont när jag går. Jag hoppas att vilan gör att smärtan försvinner fort. Men annars är jag pigg.
Det är otroligt!

Jag vill en gång till tacka alla för så uppmuntrade ord. Jag fick er energi medan jag sprang!
Tack också för alla fina kommentarer här på bloggen och på Facebook och även på Twitter.
Ni är bäst!

Och så här trött kan man också vara efter ett Ultralopp:

Jag älskar dig älskling! ❤

4 tankar på “Efter loppet

  1. Så sjukt imponerad av dig!!! Jag som tycker våra 12 min-intervaller på bana i hallen är jobbiga =)) Vilket psyke du har, grymt bra jobbat!
    Du ska verkligen vara supernöjd med din prestation!!

  2. He he, jag förstår att Göran var precis slut efteråt! Att vara åskådare i 6 timmar – ni som springer anar inte hur jobbigt det är! Själv var jag totalt utsliten efter att ha kollat på Stockholmsmaran i somras! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.