Inga Icebugs idag


Idag var det dags att testa formen igen. Jag känner mig tillräckligt frisk och kunde inte vänta mer. Jag har inte fått ont i halsen. Så när jag frågade coachen om vad ska jag göra med allt träning jag missade på en vecka. Han svarade: Det som är missat går aldrig att ta igen. Tricket är ju att vara sjuk så kort tid som möjligt.
Så nu tänker jag börja träna igen.
Det var så fint dag idag. Verkligen värt att vara ute. Det var inte ett lätt pass, det kändes tungt och det gick inte fort. Men strunt samma, jag var där för att komma igång igen. Så det bästa var att bara njuta av solen.
Snön smälter!
Det behövdes inte längre att ha Icebugsen på. Nu är det barmark.

När jag kom hem hade jag sprungit 7 km i snitt 6.18 min/h. Vad? Jag trodde inte det! Det är inte så jättefort men jag var säkert snitt var 7 min/h typ 🙂
Nu är det bara köra!

20120225-222822.jpg

3 tankar på “Inga Icebugs idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.