Dag nr 1 i Portugal

Jag har inga ord för att beskriva mina känslor här.Portugal är i gång nu och jag är så lycklig att få vara med här.

Vi kom fram till hotellet ca kl 21. Det var en lång dag och en lång resa hit. Vi checkade in och gick direkt till restaurangen för att äta middag. Sedan var det sängdags. Vi vär jättetrötta och en spännande dag väntade på oss.

Söndag

Upp med tuppen för att köra första passet innan frukosten. Det var Yoga (60 min) med Niina Eriksson. Vi var många morgonpigga som var där. Jag som inte är en yoga person tyckte det var kuloch ett bra sätt att börja dagen.

Jag vaknade med mycket ont i ryggen som jag fick efter fredagens långpass men efter yoga kändes det mycket bättre.
Vi åt frukost för att sedan vara med på välkomstmötet. Det var kul att träffa alla ledare och höra lite mer om programmet och alla aktiviteter. Vi träffade bland annat Anders Szalkai, Pasi Salone och Runner Larsson. Programmet Spring kommer också att vara med och Petra och hela gruppen kommer ikväll.

Efter har vilat lite körde vi ett pass till. Den här gången var Funktionell Styrka. Superbra pass. Mycket rörlighet och balans. Perfekt pass för löpningen.Nu var det dags för lunch. Vi åt i en liten restaurang nära hotellet. En underbar kycling sallad och vatten för att hinna vila innan eftermiddagens pass.

Nu kom bästa passet på hela dagen. Vi körde ett pass som heter FLEX och det var på plankan!! Helt underbart!! Vi hade havet framför oss hela tiden. Solen var där. Musiken var perfekt och stämningen var helt enkelt UNIK!

Jag kände som jag nästan började gråta. Det är så man vill leva. Att känna solen och att ha havet bara för mig är det bästa som finns. Jag kände mig fri!! Vad har jag saknat solen och värmen! Bra pass men en bra ledare. Mycket flexibilitet. Bra övningar innan löpasset.

Sista passet för dagen var löpning med Team Stockholm Marathon. Själva Anders S. ledde gruppen och vi körde löpskolning. Det var skönt att inte springa så fort och fokusera på tekninke. Efter löpskolning de som ville kunde springa lite till med Rune Larsson. Susanne och jag gjorde det. Vi pratade lite och kom fram till hotellet. Vi sprang bara ca 5 km idag. Men det räckte bra för oss. Vi var nöjda efter hade kört fyra pass.

Snart ska vi äta middag och kl 20:30 ska vi på en föreläsning med Niina Eriksson on Mental träningen. Det ska bli spännande och intressant.

Jaaa. Vad mer ska jag säga? Jag är så glad att vara här. Jag har träffat många bekanta ansikter och träffat många nya personer. Det känns som en stor familj här och alla har samma intresse. Alla vill träna och ha det kul!

Imorgon kommer att bli en stor dag. Gisa vad vi kommer att göra?? Det var inte i programmet men idag på välkomstmötet annonserade dem att Rune ska köra sitt FEM-MIL pass. Så Susanne och jag laddar mentallt för att vara med.

Vi ska springa fem mil imorgon!! Bra va?

kram på er så länge!!

7 tankar på “Dag nr 1 i Portugal

  1. Kul att höra att du trivs. Det låter som ni har ett riktigt härligt och sprängfyllt schema – passar ju dig perfekt! Ha det så jättebra och tänk inte på oss som går hemma och sliter i vardagen! 😉

  2. Åh vad roligt att läsa! Jag känner igen känslan av att vara här och nu, uppleva solen och tacksamheten 🙂 Det låter underbart!

    Lycka till med fem mil!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.