En bra helg!

Helgen är slut. Det har varit en fin helg och jag har hunnit med mycket! En helg med mycket träning, släktingar, fotbollsmatch och god mat.
I fredags sprang jag ett distans-backe-pass efter jobbet. Det blev ganska sent så jag sprang bara 60 minuter. Men det gick ganska bra ändå. Det var jätteskönt att komma hem och äta middag med barnen och älsklingen. Det var länge sedan vi åt alla tillsammans! Glad mamma 🙂

I lördags kväll åkte vi till Lund för att hälsa på älsklingens familj. Vi kom fram ganska sent så vi hann bara att äta middag och prata.
Igår var vi ute för att motionera. Älsklingen och hans pappa tog en promenad och jag sprang. Jag sprang fram och tillbaka för att möta dem. Jag kunde inte vägen och var lite rädd att springa vilse i skogen. Vi kom till ett ställe där det fanns massor med körsbärsträd som hade blommat så fint.
På kvällen var vi pa Swedbank Arenan för att titta och heja på vårt fotbollslag ÅFF!
Det är alltid trevligt att hälsa på släktingar och resa.

Helgens träning:
Fredag: Distans-backe-pass 10 km
Lördag: Långpass 20 km
Söndag: Distanspass 7 km i Skåne

Jag är jättenöjd med veckans träning. Det här var sista tung vecka innan Stockholm Marathon. Jag kom upp till 65.5 km/vecka. Härligt!

Kommande två veckor är det tävlingsförberedande för att sen toppforma sista veckan.
Just nu känns det lite tungt i benen. Men jag tränade ganska mycket i veckan så det måste vara därför det känns segt just nu. Jag hoppas också att jag är frisk nu efter min förkylning.
Kosten fortsätter bra. Precis som det ska vara! Yei!!

20120507-135532.jpg
Bild. Herre Gud! Vad rädd jag blev när jag såg alla kor…. jag vågade springa i mellan!!

20120507-135613.jpg
Bild. Långpass 20 km. Lördag

20120507-135641.jpg
Bild: Fina stigar i den skånska skog

Bild: På joggingpasset!

Bild. Plankor

20120507-135659.jpg
Bild: Hejaklack Malmö FF. Swedbank Arena.

10 tankar på “En bra helg!

 1. Grymma grymma grymma du, det är inte så ofta jag hinner läsa bloggar nu för tiden 🙂 Men nu är jag snart inne i nya jobbet och har lite mer tid över…
  Tänkte jag skulle hinna med att sammankalla till en bloggträff också innan alla försvinner på semestrar. Någon gång i mitten på juni, strax innan midsommar borde väl funka?! Är du fortafarande intresserad av det. Kram kram

 2. Vart var det du var och sprang när du kom till en massa körsbärsträd? Jag bor bredvid ett sÅnt ställe och i helgen såg jag en som var väldigt lik dig utanför min gård. Någon som pratade i telefon för att träffa någon?

  • Nä men Linnea!! Det var säkert jag… jag pratade hela tiden med min man för att jag inte hittade vägen tillbaka. De gick och jag sprang så jag var tvungen att springa fram och tillbaka. Min mans pappa bor i Veberöd. Vi var på Körsbärsdalen.
   Bor du där? Nära?

   • Men det var det sjukaste!!! Jag bor i veberöd, på idalavägen så då var det du som stod på vägen utanför oss!! Jag tyckte kvinnan påminde om dig men jag trodde ju aldrig att det skulle vara du! Synd jag inte hojtade till.

 3. Håkan (Görans pappa) bor på Björkerödsvägen!!! Jag kommer ihåg jag sprang på Idalavägen!! Men Gud!! Vad synd…
  Jag vet nu var du springer 🙂
  Nästa gång vi åker för att hälsa på dem måste vi träffas!
  Såg jag ut som jag brukar på bloggen? Sämre eller bättre? ha ha 😉

 4. Nästa gång du är i Skåneland får du höra av dig så kan vi ta en skogsrunda ihop. Ser helt fantastiskt ut!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.