Ny vecka

Igår började en ny vecka. En vecka som är en tävlingsförberedande vecka. Jag följer exakt vad coachen säger. Det är viktigt att inte träna för mycket nu. Kommande veckas träning är de sista inför just Stockholm Marathon.
Det är lite onödigt att just nu samla massa mil precis veckan innan tävlingen. Från och med nu det handlar mer om att hålla kroppen fräsch med snabba pass och kortare pass.
Det är också nu vi måste se till att fylla på med bra tankar. Den mentala träning pågår…
Jag hoppas verkligen att när det börjar att närma sig och jag fyller på min kropp med lite mer mat att det kommer att kännas bättre. Jag vill känna mig starkare men lättare!

Bild: Göran Sedvall

Den här veckan är det en normal träningsvecka. Jag kommer inte att vila mig inför Göteborgsvarvet. Inte än. Varvet ska bli bara ett roligt träningspass. ( Om det är nu möjligt! ha ha)
Igår sprang jag ett distanspass. Jag var ganska trött efter helgen men det var bara köra. Jag trodde inte jag skulle orka men det gick bra. Jag sprang 61 minuter. Och de sista fyra km gick på snitt 5:40. Bra där!
Helt nöjd att har sprungit en mil på en vanlig måndag 🙂

Jag passade på och testade mina nya löparskor som dottern köpte till mig i USA. Jag hade önskat mig ett par ASICS CUMULUS. Det är modellen som jag trivs superbra. Och jag ville helst gärna ha en gammal modell som mina CUMULUS 10 men de finns inte längre. Så hon köpte CUMULUS 12. De var nästan lika sköna!!

20120508-155442.jpg
Sedan invigde jag också mina 3/4 tights från Salomon som jag köpte på  Addnature. Vilka fina tights! De satt perfekt och snygga! Jag kan verkligen rekommendera dem!

20120508-155503.jpg

20120508-155510.jpg

6 tankar på “Ny vecka

 1. Visst är det kul med ny utrustning! Och snart får du nya löparkjolen oxå! Den är så skön! J tycker att det är ju mkt sexigare med en kjol än bara tights! Hihi!
  Vad snabb du var på passet! Kanon!
  Hur blir det nästa vecka med träning? Kan du komma till Tjejmarathonpasset? Ska vi köra ett terrängpass till helgen 19-20 eller vill du avvakta?

 2. Mental träning behövs verkligen. Jag är usel på att tänka positivt inför lopp. Mina tankar är oerhört negativa. För det mesta har loppen gått bra men inför nästa tävling är det samma visa igen :/ Dessutom blir jag sjukt nervös

 3. Sista träningen inför Sthlm marathon…..oj det börjar ju närma sig. Tänker fortfarande att det är ju lååångt kvar. Sjutton vad tiden gått fort!!
  Nu ska ju jag inte springa men Peter och jag är ju nästan lika spänd inför det som om jag skulle springa själv 🙂
  Vi kanske ses i Göteborg på lördag? Vilken startgrupp springer du i? Jag ska itne springa, är bara åskådare.

 4. Jag är inte anmäld 🙂 Tanken har aldrig varit att springa men nu blir jag lite sugen. Peter har tagit min systers sambos startplats som är skadad. Själv ska jag på fest på fredagen så inte så bra uppladdning 🙂 Jag laddar för Vansbro halvmarathon i juli istället.
  Ja hoppas vi ses på lördag, annars önskar jag dig ett stort lycka till!!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.