Fokus: Stockholm Marathon

Jag är inne i min andra Tävlingsförberedande vecka.
Det betyder bra träning och igår  sprang jag mitt sista långpass. Meningen var att springa med Tjejmarathon tjejer igår men Andreas tyckte 30-35km var på gränsen när  Stockholm Marathon är så nära nu.
Så jag hoppade över och sprang hemma istället. Men som ni läste det blev ett kortare långpass: bara 22 km.
Jag mår som vanligt efter Göteborgsvarvet så jag hoppas att träningen kommer att gå bra.

Från och med den här veckan fokus kommer att ligga på att prestera på Stockholm Marathon, vikten får vänta lite.
Madde har jag höjt upp mig, så jag ska hinna få bra med energi innan Stockholm marathon. Hon har ffa höjt fettet, och även kolhydraterna är mer nu de kommande veckor men inte så jättemycket än!

Jag ligger fortfarande på underskott så jag bör kunna tappa lite men det kommer absolut inte att gå lika snabbt som det gjort hittills. Det är helt okej för mig. Jag är ganska nöjd med min vikt just nu och det märks när jag springer. Folk har börjat att märka det också.
Det är kul och jag mår bra 🙂
Det är verkligen en stor skillnad att springa med nästan 8 kilo mindre.

Imorgon är det  dagen jag väger mig. Varje lördag. Jag tror inte jag kommer att gå ner i vikt nu men det är bra för mig. Det struntar jag i nu.
Jag vill kunna orka och prestera på SM. De sista kilon kommer jag att tappa efter loppet. Yes.

Bild:  Det var länge sedan jag hade 76 cm i midjan! 🙂


Bild: Jag älskar mina ORCA kompressionstights!

7 tankar på “Fokus: Stockholm Marathon

 1. Det är helt galet bra jobbat, både med träningen och vikten! Minus 8 kg måste göra en gigantisk skillnad när man springer. Nu håller jag tummar och tår för att du får vara frisk fram till loppet!

  Kram, Pernilla be

 2. Du är så grym! 8 kilo är verkligen skillnad att springa med. Nä nu ska du äta ordentligt så du har energi till sthlm. Peter springer sista riktiga långpasset idag, 31 km. Själv är jag nöjd med att ha sprungit 14 km 🙂 Lite skillnad 🙂
  Grymt imponerad av dig! Hoppas vi ses i Sthlm.

 3. Guapaaaaa! Estás de P-M! Shit vilken stark kvinna på fotona. Jag hoppas kunna komma och heja på Maran, isåfall brukar jag gå längs Kungsholms strand, det brukar vara en bra sträcka att ropa lite extra kraft i folk på. Se bara till att hålla dig hel och ren så att du räcker till den 16 också…
  Lycka till och kram!

   • Jag tror jag ändrar mig – Norr Mälarstrand nedanför Kronobergsparken, då kan barnen få leka en stund först. Jag ska hålla utkik efter dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.