Huskur mot halsont?

Nu ska jag fixat det här. Det har kliat i halsen sedan i torsdags. Jag torrhostar hela tiden och är så trött på det. Men har inte ont i halsen.
Jag mår inte dålig och känner mig inte förkyld.
Så nu testar jag huskuren som jag fick från min svägerska.

Först tog jag en liten skiva färsk ingefära o tuggade, det va riktigt äckligt o starkt, men ack, jag hoppas det var värt. Därefter gjorde jag avkok; skar upp ingefäran i skivor lät det koka med lock på svag värme. Därefter i med lite honung och lime.

Oh vad jag hoppas det funkar!

Idag lunchtränade jag. Jag körde ett kort COREpass på gymmet. Det blev 30 minuter men effektiva. Imorgon ska jag vila eller jag kanske tar två vilodagar. Vi får se hur det känns. Jag vill inte hosta mer!! 😦

3 tankar på “Huskur mot halsont?

  1. Jag har testat många huskurer mot halsont och den jag tycker fungerar bäst är de klassiska honungsvatten & ingefära-te, men jag har även testat andra kurer, t.ex. att gurgla saltvatten eller den lite ovanligare ‘varm mjölk med Vicks blå’. Jag gillar att testa lite olika huskurer innan jag ev. köper dyra läkemedel…

    Besök gärna http://halsont.blogspot.com om du vill ha tips på andra huskurer mot just halsont!

    Lycka till med träningen förresten. Du borde testa en löptur (med stavar) upp på Kebnekaises topp om du gillar backträning förresten. Utmanande men väldigt vackert Jag vandrade där för några år sedan och blev omsprungen flera gånger av några galningar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.