Nu har jag allt

3 dagar kvar

Ja. Idag kom de sista saker jag hade beställt inför loppet på lördag.
Tack UltraZebban som skickade Perpetuem och   electrolyt-tabletterna så fort.
Idag kom också ett paket med Sportlick som jag tänker testa på lördag istället för vaselin. Det är som vaselin fast coachen tycker det är 1000 gånger bättre 🙂
Och i måndags kom mina tre extra Nathan flaskor som jag beställde i UK. Jag tänker ha mina tre i vätskebälte men älsklingen kommer att ge mig några till under loppet. En med Perpetuem och en med cola.

Nu har jag allt utrustning jag saknade. Dags att börja packa för att imorgon ska jag ”springa” Blodomloppet med jobbet och kommer inte hinna packa.
Vi åker till Stockholm redan på fredag morgon.
Det närmar sig…

6 tankar på “Nu har jag allt

 1. Vad spännande, jag är så imponerad av dig!

  Kan du inte skriva och förklara vad det är för nåt du köpt? Varför man använder det och vad de gör?

  • Hej Linnea:
   * Perpetuem är bästa energitillskott som finns. Jag tänker använda Perpetuem som min energikälla under loppet istället för att äta massa grejer och riskera magen. Med perpetuem får jag allt jag behöver så det räcker med det och vatten. Jag kommer att dricka en COLA (vanlig inte light eller zero) som ger mig snabb kick ungefär vid 25-30 km.
   * Flaskorna är för att mitt vätskebälte tar bara tre st. Jag kommer att använda en flaska per timme med perpetuem men kommer att behöva en till till den fjärde timma. Det var därför jag beställde några flaskor till. Min man ger mig den fjärde och en femte flaska med cola.
   Jag vill inte springa med vätskeryggsäck så jag använder vätskebälte.
   * Sportlick använder jag istället för vaselin. Jag smörjer fötterna med det och sen strumporna på. Sen använder jag Sportlick också under BH och under armar för att inte få skavsår.
   * electrolyt-tabletterna tar jag en per timme. Det är för att kompensera allt salt man tappar när man svettas. Jag svettas massor! Och för undvika kramp.

   Det är så mycket man förbereder. Vill du veta mer? Vad tycker du?
   kram
   PS Hejar du på mig va?

   • Wow, har aldrig hört talas om de grejerna men nu har jag lärt mig något nytt! 🙂 jag ska tänka på dig på lördag! Hejja hejja!

 2. Det är bra. Cola är raketbränsle på långlopp =)

  Hoppas vi ses nånstans bland alla löpare!

  Jag kommer att ha en knallgultröja med klubbens namn och mitt namn. På ryggen står det ledsagare så jag borde va svår att missa. Har en man i 50 års åldern vid min sida i likadan tröja som mig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.