Livet efter maran

Tack tack för alla kommentarer här på bloggen, Facebook, mail och Twitter!! Ni hjälpte mig så mycket när jag behövde det.
Livet fortsätter och Andreas har skickat mitt program för livet efter maran. Idag har jag joggat 5 km med mina tunga ben.

Det har varit tufft mental efter maran. Jag kan inte vara helt nöjd med mitt resultat och det blev inte lättare efter man läser andras fantastiska prestationer och jag blev så glad för allas skull som lyckades!
Då börjar man att fundera på varför inte jag kan lyckas när andra kan lyckas. Jag ville bara lyckas med min målsättning. Jag ville nå mitt mål. Men det gick inte. Och det känns småsur.
Coach Andreas sa att för att lyckas måste man få många detaljer på plats och med det vädret det var i lördags måste man spela alla sina kort rätt. Jag gjorde allt jag kunde men spelade inte allt rätt: jag valde fel kläder, drack inte tillräckligt, etc.
Hur som helst.
Nu är det gjort och det kan inte bli sämre nästa år.

Nya utmaningar. Nya mål.
Det kommer att bli en spännande sommar. Jag vill bara ha lite mer sol 🙂
Snart är jag ”on the game again”!

12 tankar på “Livet efter maran

 1. Du fixade maran – jag hade aldrig gjort det i den kylan! Starkt! Och en bästa tid på shtlm2012 var det kanske inte direkt förutsättningar för om man inte hade ett rätt dåligt pers från innan!

 2. Klart man blir besviken när man inte når sitt mål, men du tog dig hela vägen! Du kämpade, du kämpade helt otroligt, du kunde ha skitit i allt, hoppat av och gått till hotellet men du tog dig runt! Det ska du vara både nöjd och stolt över!

  Nu kämpar vi vidare mot ultra!

 3. Jag tycker du var jätteduktig! Du inspirerar! Jag sprang också, men hade planerat att bryta efter första varvet, vilket jag gjorde. Det var vansinnigt kallt! Samma temp som på julafton, ingen lek. Du kom i mål, det är helt fantastiskt! Du är en vinnare! 🙂

 4. Ja, det är mkt som ska stämma för att resultatet ska bli bra. Du har lärt dig massor den tuffa vägen, och du fick en fin medalj som du ska vara stolt över! Att springa maraton, oavsett tid, är en bragd!

  Kram, Pernilla be

 5. Ujujuj det är så mycket som ska stämma för att man ska lyckas med sitt mål på mara. Jag har bara lyckats en gång och det var när jag satte perset på vintermaran i höstas. Alla maror innan dess har jag bara varit halvnöjd med.

  En vacker dag kommer du springa en mara och upptäcka att det är exakt den dag du väntat på. Då kommer personliga rekordet sprängas!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.