Det finns hopp

Om väder alltså.På lördag smäller det. Det är nu dags för Tjejmarathon och jag hoppas kroppen har återhämtat sig till dess.
Jag vilar så mycket jag kan, äter bra och ska försöka gå och lägga mig tidigare än vanligt.
Det jag är mest orolig av är vädret. Jag vill absolut inte uppleva det vi hade på Stockholm Marathon.

Vi som springer på lördag funderar nog nu mycket på vilket väder det blir. Prognoserna skiftar lite för varje dag och så här ser det ut just nu på SMHI. 15-20 grader och inget regn låter perfekt ju!
Det är fortfarande lite svårt att bestämma klädsel. Jag valde så fel på Stockholm Marathon!!!

Mitt dilemma:

  • Vilka skor? Gärna med bra sula= grov sul.
  • Långa eller korta tights? Det är en del brännässlor och mygg- så långa sockar eller långa tunna tights?
  • Gaiters? Jag har inga och hinner inte beställa nu.

Hjälp!! Vad mer ska jag tänka på?
Ni som har sprungit där i Roslagsleden?

Det känns konstig i kroppen. Mitt lår är inte i form. Det gör lite ont och det känns som jag måste bära benet. Oj oj… jag kör mina rehab övningar varje dag. Jag hoppas hoppas att bli 100% till på lördag.

6 tankar på “Det finns hopp

  1. Kul att läsa, skönt med vädret och håller tummarna för dina lår 🙂 – jag hade tänkt ta trekvarts men efter att ha läst senaste inläggen är jag inne på långa tunna tights..? Svårt beslut. Hur tänker ni om överkroppen?
    // Lupita

  2. Tøft av deg å løpe to maraton med så kort pause innimellom. Ikke rart du har vondt i låra, du har mørbanka de i Stockholm. Forresten gratulerer med velgjennomført. Noen tåler regn og dårlig vær bedre enn andre. Jeg er ikke Norsk eller Svensk heller, men ble vant til dårlig vær og for meg passet det med 4 grader (kunne slippe regn og vind). Lykke til!!!

  3. Jag tror att det är omöjligt att det skulle vara så taskigt väder som på maran. Håller tummarna för skönt springväder på lördag. Och tummarna också för att benen känns bra då med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.